Toms Kloakservice - Kloakmester i Næstved, Faxe og hele Sydsjælland
Medlem af Dansk Byggeri Medlem af DTVK

TV-inspektion / Kloakinspektion

TV-inspektion - også kendt som kloakinspektion - af rørledninger er den bedste metode, når der skal spares både tid og penge.

  • Afsløring og lokalisering af utætheder, brud og forstoppelser – samt årsagerne til disse
  • Kontrol og vurdering af rørledningers tilstand til minimering af udgifterne ved områdesaneringer
  • Afsløring og mangler på nye rørledninger, så evt udbedringer kan ske i tide
  • Afsløring af ukendte fejl ved rørledninger i forbindelse med ejendomshandler 

Vær på forkant med en TV-inspektion

Bagklog, det er altid en ærgerlig ting at være, men med en professionel TV inspektion af din kloak, så er det ihvertfald ikke på den konto, du kommer til at ærgre dig. Tom's Kloakservice er en virksomhed, der har specialiseret sig i netop håndtering af kloakering, og inspektion af disse.

Når vi gennemfører TV-inspektion, så optager vi samtidig det hele og lægger det på DVD til senere evaluering. Med en regelmæssig TV inspektion har du mulighed for at komme begyndende problemer i forkøbet, før de udvikler sig til en væsentligt mere bekostelig affære.

Udover TV inspektion af rørledninger gennemfører vi også slamsuger opgaver samt rensning og spuling af arealer. Skulle vi ved en TV inspektion konstatere, at du har problemer med rotter, så finder vi også en løsning på det.

Tv Inspektion 1  Tv Inspektion 2  Tv Inspektion 3

 

Bestil en TV-inspektion i dag

Vores kunder spænder helt fra den private husejer til virksomheder, og offentlige institutioner. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille, så har du et sanitets problem, du ønsker løst i Næstved, Faxe eller et andet sted på Sydsjælland, så tag endelig kontakt til os på tlf. 40 89 18 11 for en uforpligtende snak.

Vi giver gerne vores bud på, hvordan opgaven løses.