Toms Kloakservice - Kloakmester i Næstved, Faxe og hele Sydsjælland
Medlem af Dansk Byggeri Medlem af DTVK

Stoppet afløb

Få hjælp til dit stoppet afløb

Der er mange ting, at man selv kan klare i hjemmet og for mange er et stoppet afløb ikke et problem. Nogle gange kan problemet med afløbet, dog være mere problematisk og så er der behov for eksperter med kernekompetencer inden for kloak og afløb.

Vi er et professionelt kloakfirma i Næstved, der ved alt om stoppet afløb og hvordan sådanne problemer afhjælpes, store som små. Vi løser opgaver for både private og erhverv, såvel som den offentlige sektor. Udover at hjælpe med stoppet afløb, så udfører vi også så forskellige opgaver som TV-inspektion, rottebekæmpelse og kloakreparationer.

Vær på forkant med kloakproblemer

Det er altid en god idé at tilkalde en kloakekspert i forbindelse med køb af nyt hus, så der kan udføres en inpektion af rør og tanke. Med en præventiv indstilling til tingene, kan et ubelejligt stoppet afløb for eksempel kommes i forkøbet.

Skulle uheldet dog være ude, så har vi meget professionelt udstyr der kan klare de mest besværlige kloakproblemer, så altid får et problemfrit afløb eller kloaksystem.

Vi har stor erfaring med alle typer for kloakproblemer og står altid til rådighed med gode råd og vejledning om kloakproblemer. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så tag kontakt til os på 55 70 21 70 eller gå til vores kontaktside.

Vi arbejder hovedsagligt ved Næstved og Faxe, men står til rådighed i hele Sydsjælland.