Toms Kloakservice - Kloakmester i Næstved, Faxe og hele Sydsjælland
Medlem af Dansk Byggeri Medlem af DTVK

Slamsuger

Hos private og i boligforeninger bruges vores slamsugere til rensning af faldstammer, stoppet afløb og septiktanke.

I industrien bruges vores slamsugere til rensning af:

  • Fedtsamlere
  • Trixtanke
  • Septictanke
  • Kugletanke

3 Akslet Suger

Slamsuger til store og små opgaver

Hvis du bor på Sydsjælland og har problemer med din kloak, så står vi til rådighed med professionelt kloak-hjælp og slamsugere. Vi yder vores services til både private og virksomheder. Med mange års erfaring inden for kloakarbejde har vi udført særdeles mange forskellige kloakopgaver. Vores primære arbejde er dog gentagende vedligholdelse af kloaker, afløb, septiktanke og faldstammer med hjælp fra vores slamsugere.

Der er mange ting, at man som privat person selv kan gøre for at vedligeholde ens afløb. Hvis du derimod har et større og mere seriøst problem med dit kloaksystem, så vil det altid være den bedste løsning at anvende en ekspert, som kan løse problemmet professionelt og hurtigt!

 

Slamsuger med erfaring indenfor forskellige kloakproblemer 

Tom's kloakservice er ikke kun eksperter i kloaker, men tilbyder også forebyggende TV-inspektions arbejde. Der kan være mange penge sparet ved at komme kloakproblemer i forkøbet. Det beviser vores TV inspektions service gang på gang, når vi er ude hos vores kunder.

Ved jævnligt at foretage en TV-inspektion af kloakken vil du kunne komme eventuelle skader lavet af rotter eller forstoppelse i forkøbet. Vi optager selve inspektionen og lagrer den på DVD til senere dokumentation.

Vi har udført mange TV-inspektioner over årene og det er altid vigtigt at få foretaget en TV-inspektion, så snart der er mistanke om et kloakproblem. Så kontakt os næste gang du har problemer med din kloak. Vi giver gerne et uforpligtende bud på opgaven. Kontakt os på tlf. 40 89 18 11.

Vi arbejder hovedsagligt ved Næstved og Faxe, men står naturligvis til rådighed som slamsuger i hele Sydsjælland.

 Stroempeforing Og Sugningen I P Kaelder Spulingen I P Kaelder