Toms Kloakservice - Kloakmester i Næstved, Faxe og hele Sydsjælland
Medlem af Dansk Byggeri Medlem af DTVK

Rottebekæmpelse

Rottebekæmpelse hos Toms Kloakservice i Næstved

Har du en mistanke om, at du har rotter i din ejendom – er det bedst at få sagen undersøgt så hurtigt som muligt. Rotter kan gøre stor skade på din kloak, der kan ende med at koste dig mange penge i længden, hvis du ikke kommer problemet til livs. Vi tilbyder rottebekæmpelse på det meste af Sydsjælland heriblandt Faxe, Næstved og omegn. Vores bekæmpelse af rotter tilbydes til private såvel som erhverv og offentlige kunder. Lad os stå for skadedyrsbekæmpelsen og få bugt med rotterne, der også kan være sygdomsbærende.

Har du rotter?

Det er ikke altid nemt at afgøre, om man har rotter eller ej. Derfor har vi samlet nogle pejlemærker, som du kan navigere efter for at finde ud af, om din ejendom uheldigvis er blevet ramt af rotter.

Dette er typiske tegn på rotter:

  • Larm fra vægge og gulve, hvor man ofte kan høre, at rotterne kradser eller piber
  • Ubehagelig lugt, der ofte kan være meget skarp og minde om lugten af en grisestald
  • Udendørs huller i jorden nær dit dæksel eller fundamentet på din ejendom
  • Synkende fliser på grund af rottegange under overfladen
  • Huller i paneler og vægge, der er på størrelse med tennisbolde
  • Friske afgnavede træspåner

Hvis du er i tvivl om, du har set en rotte, kan du se efter dens sorte og aflange krop, der ofte er mere spids i den ene ende. Kan du nikke ja til en eller flere af ovenstående punkter, vil vi anbefale dig at få tjekket ejendommen for rotter.

Hvad kan jeg selv gøre?

Hvis du ønsker at undgå, at rotterne finder vej tilbage til din ejendom eller aldrig kommer på besøg – så har vi samlet et par råd til, hvordan du forebygger bedst muligt.

For det første bør du altid undgå at lægge mad ud til fugle eller lignende. Madrester tiltrækker i høj grad rotter. Og hvis du lægger mad ud, så sørg for ikke at lægge mere, end fuglene kan spise. For det andet er det en god idé at undgå træer og buske, der kravler langs husmuren. Beplantning som dette kan nemlig gøre, at rotterne får adgang til taget og din ejendom. For det tredje anbefaler vi, at du ikke opbevarer bunker af f.eks. renoveringsaffald eller lignende, som kan fungere som gemmested/reder til rotten.

Toms Kloakservice er specialiseret i rottebekæmpelse i Næstved

Som specialister i skadedyrsbekæmpelse kan du trygt kontakte os – så sørger vi for, at du slipper af med rotterne. Vores erfaring er, at rotter ofte skyldes skader på kloakken, og her er vi eksperter. Vi sørger for at lokalisere, hvor rottehullet befinder sig, før vi begynder rottebekæmpelsen. Til at lokalisere rottehullet har vi flere forskellige metoder som f.eks. røgprøver, vandprøver og tv-inspektion

Kontakt os i dag på tlf. 40 89 18 11 og få hjælp til bekæmpelse af rotterne, hvis du bor i Næstved, Faxe eller et andet sted på Sydsjælland.

Rotter skal anmeldes til kommunen

Husk altid, at du skal anmelde rotter til din kommune. Rotterne kan være bærere af nogle alvorlige sygdomme, som i værste tilfælde kan smitte mennesker – derfor er det vigtigt, at du laver en rotteanmeldelse hurtigst muligt.

Rottefaelde

Rottebekaempelse